Изтриване на акаунта
Въведете имейла на своя акаунт в WŬMÙ. Ще ви изпратим линк за потвърждаване на изтриването — нищо няма да се промени, докато не го отворите и не потвърдите.
Акаунтът е един за всички продукти на WŬMÙ — Office, City и Connect, — затова изтриването му ги затваря всички.
Какво ще се случи
Веднага: ще излезете от всички устройства, а другите хора вече няма да виждат името, снимката и телефона ви.
След 30 дни: личните ви данни, контакти, документи и лични работни пространства ще бъдат изтрити безвъзвратно.
Съобщенията ви в чужди чатове ще останат, показани като от „Изтрит акаунт“.
Обявите и отзивите ви в City остават, но без вашето име и снимка.
Данните за плащанията се пазят толкова дълго, колкото изисква законът.
Размислихте ли? Влезте в рамките на 30 дни.