מחיקת החשבון
יש להזין את כתובת הדוא״ל של חשבון WŬMÙ. נשלח אליך קישור לאישור המחיקה — שום דבר לא ישתנה עד שהקישור ייפתח והמחיקה תאושר.
חשבון אחד משמש לכל מוצרי WŬMÙ — Office, City ו־Connect — ולכן מחיקתו סוגרת את הגישה לכולם.
מה יקרה
מיד: החשבון ינותק בכל המכשירים, ואנשים אחרים כבר לא יראו את השם, התמונה ומספר הטלפון שלך.
אחרי 30 יום: הנתונים האישיים, אנשי הקשר, המסמכים וסביבות העבודה האישיות שלך יימחקו לצמיתות.
ההודעות שלך בצ׳אטים של אנשים אחרים יישארו, ויוצגו כהודעות של "חשבון שנמחק".
המודעות והביקורות שלך ב־City יישארו, ללא השם והתמונה שלך.
רשומות התשלומים נשמרות למשך הזמן שהחוק מחייב.
התחרטת? אפשר להיכנס לחשבון תוך 30 יום.