Fiók törlése

Adja meg WŬMÙ-fiókja e-mail-címét. Küldünk egy linket a törlés megerősítéséhez — amíg meg nem nyitja és meg nem erősíti, semmi sem változik.

Egy fiók szolgál az összes WŬMÙ-termékhez (Office, City és Connect), ezért a törlése mindegyiket megszünteti.

Azonnal: kijelentkezik minden eszközről, és mások többé nem látják a nevét, fotóját és telefonszámát.

30 nap múlva: a személyes adatai, kapcsolatai, dokumentumai és személyes munkaterületei véglegesen törlődnek.

Az üzenetei mások beszélgetéseiben megmaradnak, „Törölt fiók” néven megjelenítve.

A City-ben közzétett hirdetései és értékelései megmaradnak, de a neve és a fotója nélkül.

A fizetési adatokat annyi ideig őrizzük meg, ameddig a törvény előírja.

Meggondolta magát? Jelentkezzen be 30 napon belül.

Bejelentkezés a közös projektek megtekintéséhez